Coaching

Heb je als ondernemer de beschikking over een personeelsfunctionaris, HR-manager of verzuim/casemanager? Dan zie je misschien geen enkele beer op de weg. Deze medewerker wast alle varkentjes in de vorm van personeelsvraagstukken wel voor jouw onderneming. Maar wil je nu echt zeker weten dat voor alles met betrekking tot jouw medewerkers geldt: kat in ’t bakkie? Dan gaan de coaches van Arboadviescentrum graag met jouw personeelsfunctionaris, HR-manager of verzuim/casemanager aan de slag.

Zij zorgen met inspirerende sessies dat hun kennis over de wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken, arbo en verzuim tot in de puntjes wordt opgefrist! De specialisten van Arboadviescentrum putten uit een enorme schat aan ervaring. Onder meer uit de Arbeids- en Organisatie Psychologie. Deze vertalen zij in praktische handvatten.

Sinds 2002 zijn de drijvende krachten achter Arboadviescentrum bovendien goed bekend met alle wetten en regels die er leven in het arbo universum. Ook de liberalisering op deze markt hebben wij heel bewust meegemaakt. Wij zijn destijds gelijk in dat gat gesprongen. Daarom zijn wij als geen ander in staat om jouw medewerkers bij te spijkeren waar nodig. Zo voorkom je dat er steken vallen met keiharde sancties, astronomische transitievergoedingen of hoogoplopende arbeidsconflicten tot gevolg.

coaching-arboadviescentrum.jpg