Consultancy

Bij alles wat we bij Arboadviescentrum doen, hebben we één en dezelfde stip aan de horizon in het vizier. Wij willen dat jij als ondernemer lekker kunt ondernemen zonder zorgen over personeel! Omdat wij een grote voorliefde voor het ondernemerschap hebben, kennen wij als geen ander de klappen van de zweep. Zo weten wij dat jij als ondernemer veelal ‘meewerkend voorman’ bent. Je business oefen je uit tot in de puntjes. Maar personeelszaken leveren je (vaak) alleen maar rompslomp op.

De ervaren consultants van Arboadviescentrum komen graag als gelijkwaardig sparringpartner naast je staan. Wat onze manier van sparren zo prettig maakt, is dat wij precies weten hoe ondernemers denken. Wij zijn namelijk zelf ook ondernemer én werkgever. Daarom spreken wij vloeiend jouw taal. In precies deze taal praten wij je bij over alles wat je moet weten over de wet- en regelgeving met betrekking tot jouw personeel. Uiteraard zonder te verzanden in stoffige theoretische kennis. En van een belerend vingertje zijn we bij Arboadviescentrum al helemaal wars!

Het is onze consultants wél op het lijf geschreven om samen met jou als ondernemer alle mogelijkheden te onderzoeken. Zo komen we samen tot de juiste oplossing. Heb jij moeite met het vinden van de ultieme medewerker? Vraag jij je af hoe je het contract voor een nieuwe werknemer het beste kunt opstellen? Hoe je protocollen voor jouw medewerkers het beste kunt beschrijven? Of maak jij je zorgen of het dossier van een ziek personeelslid wel goed in elkaar steekt? Arboadviescentrum geeft je met persoonlijk advies het antwoord op deze en andere personeelsvraagstukken.

consultancy-arboadviescentrum.jpg