Hulp nodig bij verzuim?

Arboadviescentrum biedt met casemanagement, consultancy en coaching een totaalpakket aan ondernemers die te maken krijgen met langdurig verzuim onder werknemers. Vanaf het eerste moment staan onze specialisten jou met raad en daad bij. Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact op!

Stel je vraag

  • Focus op ondernemen, zonder zorgen over personeel
  • Dossieronderzoek
  • Verzuimprotocol
referenties-quotes-arboadviescentrum.svg

Bedankt voor het e-book. Ik heb het met veel interesse gelezen. Enkele tips overgenomen en hier direct baat bij gehad. Met name de wet- en regelgeving in Jip & Janneke taal is een hele fijne. Ik weet nu veel meer! Ik heb mij net ingeschreven voor een persoonlijke masterclass. Bedankt!

- Chiara de Graff

referenties-quotes-arboadviescentrum.svg

Erg leuke en nuttige sessie van Linne gehad over de Wet verbetering Poortwachter. Training met veel kennis en kunde, passie en enthousiasme. Ongelooflijk hoeveel zij weet. Ik ga zeker (meer) gebruik maken van Arboadviescentrum

- Victor Verburen

referenties-quotes-arboadviescentrum.svg

Hele fijne kennismaking gehad met Arboadviescentrum. Ik zat met een Arbodienst die zich niet aan de afspraken hield en er bijna voor zorgde dat het verzuimdossier een sanctiedossier werd. Met het advies van Arboadviescentrum werd de schade beperkt.

- Max de Waard