Nieuws

« Terug

Van verzuimpreventie naar verzuimreductie

AAC-Dossieronderzoek-Blog-1.jpg24 mei

Volgens de visie van Arboadviescentrum begint verzuimreductie vanaf het moment van ziekmelding door de werknemer. De regels en afspraken om tot verzuimreductie te komen staan beschreven in het uitgebreide verzuimprotocol van de organisatie. Onze arbodienst kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, ruime kennis en ervaring en resultaatgerichte aanpak. Middels een heldere stappenplan weet je meteen waar je aan toe bent, zowel als werkgever als werknemer.

Arboadviescentrum is dé oplossing voor verzuimreductie, uitvoerige verzuimbegeleiding en het voorkomen van onnodig ziekteverzuim binnen organisaties.

Hulp nodig bij verzuim?

Algehele begeleiding

De consulenten van Arboadviescentrum zijn getrainde adviseurs die je kunnen voorzien van een begrijpelijke uitleg over alle onderdelen van een succesvolle verzuimbegeleiding van de zieke werknemer. Zij begeleiden de werknemer in de eerst twee jaar van ziekte en ondersteunen bij alle noodzakelijke stappen in het re-integratieproces. Tevens kennen zij alle rechten en plichten.

Volledige ondersteuning

Van het moment van ziekmelding tot re-integratiemogelijkheden staat het Arboadviescentrum je bij met advies en consultancy. De gehele verzuimbegeleiding van A tot Z kan bij ons worden neergelegd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele deadlines en contactmomenten. Ons hechte team beschikt over de juiste expertises, kennis en ervaring voor een zichtbaar resultaat.

Verzuimreductie realiseren

We weten en ervaren als geen ander dat verzuimpreventie een belangrijke rol speel in het realiseren van verzuimreductie binnen organisaties. Een lager verzuimpercentage is vaak het gevolg van een goed en consequent uitgevoerd verzuimbeleid. Arboadviescentrum werkt snel, pragmatisch en flexibel. Onze consulenten kunnen meteen voor je aan de slag en begeleiden vanaf dag één.

Hulp nodig bij verzuim?

« Terug