Nieuws

« Terug

Onze toegevoegde waarde als arbo en re-integratie expert

AAC-Dossieronderzoek-Blog-7.jpg19 jul

Arboadviescentrum geeft persoonlijk advies en heeft het antwoord op complexe personeelsvraagstukken rondom HR, arbo en re-integratie trajecten. Wij vormen een belangrijke en onmisbare schakel tussen werknemer en werkgever. Wij zijn nooit ver weg, ondanks onze landelijke dekking. Met passie en daadkracht adviseren en ondersteunen wij werkgevers door heel Nederland op het gebied van arbo- en verzuimbeleid. Focus op ondernemen, zonder zorgen over personeel.

Achter verzuim van werknemers kan ongezien een diepliggend probleem schuilgaan. Zowel voor jou als voor je werknemer is goede begeleiding van belang.

Hulp nodig bij verzuim?

Maatwerk oplossingen

De consulenten bij Arboadviescentrum zijn zelf ook ondernemers. Zij spreken de taal van de ondernemer en hebben een groot inlevingsvermogen. Met onze coaching, consultancy en casemanagement bieden we een uitgebreide dienstverlening voor ondernemers die te maken hebben met ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid onder werknemers.

Bewustwording creëren

Als werkgever moet je voldoen aan regels en verplichting. Zo ben je wettelijk verplicht om deskundige ondersteuning te bieden op het gebied van gezond en veilig werken. Je kunt deze deskundigheid en expertise neerleggen bij Arboadviescentrum. Wij richten ons op preventief ziekteverzuim en de noodzakelijke rol van bewustwording binnen organisaties.

Directe verlichting

Geen zorgen, wij staan naast de werkgever als het gaat om complexe situaties rondom HR, arbo en re-integratie trajecten. Wij weten hoe het is om ondernemer en werkgever te zijn. Dankzij onze specialismen kunnen wij directe verlichting verwezenlijken. Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt, van gedeeltelijke tot volledige ondersteuning. Altijd op maat en met de focus op jouw wensen.

Hulp nodig bij verzuim?

« Terug