Over ons

Als ondernemer houd ook jij je ongetwijfeld het liefst bezig met jouw core business. Namelijk: ondernemen. Maar als ondernemer heb je dagelijks ook te maken met allerlei personeelszaken. Ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid niet uitgezonderd.

De huidige wetgeving schrijft een gedegen achtergrond voor om up to date te zijn met de wet- en regelgeving omtrent werknemers. Als ondernemer zonder kennis van zaken, dreig je dan ook snel verstrikt te raken in één groot moeras vol van aanzienlijke financiële risico’s en torenhoge sancties.

Arboadviescentrum helpt je met advies op het gebied van HRM, Arbo & Re-integratie om hier ver bij vandaan te blijven. Als deskundige partner ondersteunen wij ondernemers (directie, HRM, kader)  met vraagstukken over personeel. Onze bevlogen specialisten ontzorgen je graag met coaching, consultancy en casemanagement.

Arboadviescentrum werkt snel, pragmatisch en flexibel. En zijn dus geen logge organisatie die alleen maar denkt aan zo veel mogelijk euro’s binnen halen. Wij willen dat je als ondernemer lekker kunt ondernemen zonder zorgen over personeel. De specialisten van Arboadviescentrum putten uit een enorme schat aan ervaring. Bijvoorbeeld uit de Arbeids- en Organisatie Psychologie.

Wij zijn sinds 2002 bovendien goed bekend met alle wetten en regels die er leven in het personeels- en arbo universum. Ook de liberalisering op de arbomarkt hebben wij bewust meegemaakt. Al deze kennis en ervaring vertalen wij in praktische handvatten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons of wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze brochure ▸

team-1-over-ons-arboadviescentrum.png

Nicole

re-integratie consulent

Met een grote dosis passie begeleidt zij langdurig arbeids­ongeschikte werknemers om weer terug te keren op de eigen werkplek of een andere werkplek buiten de organisatie.

team-3-over-ons-arboadviescentrum.png

Leonie

re-integratie consulent en loopbaanadviseur

Heeft een indruk­wekkende staat van dienst op HR-gebied en weet alles van personeels­zaken, re-integratie en loopbaan­trajecten. Leonie is Noloc gecertificeerd loopbaan­professional.

Evie

projectmanager

Heeft een achtergrond bij verzekerings­maatschappijen en arbo­diensten. Zij is een echte duizendpoot! Want naast ons office­management faciliteert Evie workshops, trainingen, netwerkborrels en gaat zij op acquisitie.

team-2-over-ons-arboadviescentrum.png

Linne

arbeids- en organisatiepsychologe

Is gespecialiseerd in complexe Arbo en re-integratie­vraagstukken, denkt graag ‘out of the box’ en staat graag naast de ondernemer omdat zij weet hoe lastig het hebben van werknemers soms kan zijn.

team-linne-over-ons-arboadviescentrum.png