Referenties

  Max de Waard

“Hele fijne kennismaking gehad met Arboadviescentrum. Ik zat met een Arbodienst die zich niet aan de afspraken hield en er bijna voor zorgde dat het verzuimdossier een sanctiedossier werd. Met het advies van Arboadviescentrum werd de schade beperkt”


  Danique v.d. Berg

“Ik ben naar Arboadviescentrum toegekomen omdat ik me graag bezig wilde houden met mijn bedrijf in plaats van heel veel tijd besteden aan de wet- en regelgeving omtrent personeel. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk terecht bij Arboadviescentrum die vanuit eigen succes ervaringsdeskundigen zijn.

Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje verder, heeft Arboadviescentrum mij top geholpen om alles met betrekking tot mijn personeel perfect te regelen”

  Victor Verburen

“Erg leuke en nuttige sessie van Linne gehad over de Wet verbetering Poortwachter. Training met veel kennis en kunde, passie en enthousiasme. Ongelooflijk hoeveel zij weet. Ik ga zeker (meer) gebruik maken van Arboadviescentrum”


  Chiara de Graaff

“Bedankt voor het e-book. Ik heb het met veel interesse gelezen. Enkele tips overgenomen en hier direct baat bij gehad. Met name de wet- en regelgeving in Jip & Janneke taal is een hele fijne. Ik weet nu veel meer! Ik heb mij net ingeschreven voor een persoonlijke masterclass. Bedankt!”